תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

30/03/2012 | 14:41 | מאת: א

שלום רב, אבקש עזרה בפיענוח תוצאות בדיקה: *סיבת ההפניה: BPH ממצאים: שתי כליות, מנח, צורה, גודל תקינים. בכליה ימנית נראו ציסטות בקוטר עד 3 ס"מ, כליה שמאלית בעלת פרנכימה שמורה. הודגם אגן חוץ כליתי רחב : 1.2 ס"מ ברוחב. שלפוחית השתן בעלת דופןבלתי סדיר עקב טרבקולציה .  ערמונית מוגדלת, 84.7 גרם,במרכזה מתבלטת לנהור השלפוחית נסרקה 52 סמ"ק שארית . סיכום: ציסטות בכליה ימנית. ערמונית מוגדלת שלפוחית השתן הודגמה עם טרבקולציה בדפנות . שבת שלום.

לא נתת שום פרטים קליניים כמו גיל הנבדק, ממה הוא סובל, מדוע בוצעה הבדיקה ולכן אין לי שום אפשרות לתת חוות דעת על תוצאות הבדיקה

01/04/2012 | 21:26 | מאת: א

ד"ר שלום, לשאלתך להן הפרטים הנוספים. בן 73,במעקב אצל אורולוג,מטופל ע"י כדורים "קדקס" 2 מ"ג פעם ביום לפני השינה.פעם בשנה נשלח ע"י הרופא לביצוע בדיקות ומעקב. תודה

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות