פיירוני ללא עקמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/04/2013 | 20:28 | מאת: חזי

שלום במשך שנה סובל מאי נוחות בקצה הפין ולעיתים מתחושת שארית שתן, ביצעתי מספר בדיקות שתן כללית, PCR-STD , ואולטרסאונד שיצאו תקינות לחלוטין. הלכתי לקבל חוות דעת מאורולוג נוסף, לאחר בדיקה קלינית הוא קבע שיש לי פיירוני (למרות שלא רואים עקמת) וזה מה שגורם לתסמינים. המליץ לנסות טיפול של ויטמין E ואמר שכשהתהליך הדלקתי יסתיים התסמינים יעברו. האם הממצא הגיוני למרות שאין עקמת ?

אני לא מכיר אבחנה של פירוני ללא עקמת של הפין. כבר מספר שנים שאיגודים אורולוגים עולמיים ביטלו את השימוש בויטמין E עבור פירוני.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות