BRC או טובה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

07/09/2011 | 18:26 | מאת: סמי

אנחנו מעוניינים בבדיקת קשב וריכוז לילד בהמלצת המורה (אין סימנים לאימפולסיביות או היפראקטיביות אלא לחולמנות ואיטיות) ההתלבטות האם מבדק BRC או מבדק טובה. היינו רוצים לשלב אבחון גם בהיבט הרגשי. תודה

סמי שלום BRC כולל גם מרכיבים רגשיים. כן הוא כולל מגוון תפקודים נוירוקוגנטיבים שיכולים להצביע על בעיות שונות כגון לקויות למידה. TOVA די ממוקד בהפרעת ריכוז וקשב בלבד. ה BRC כולל במובנים רבים את ה TOVA. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק