קושי בשינה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

22/08/2011 | 17:53 | מאת: אריק

אני בגיל 5 ומזה כ- 3 שנים סבלתי מיקיצה מוקדמת. לאחר התייעצות עם רופא נתן לי נוקטורנו, עזר כשבועיים לאחר מכן הפסיק לעזור, ביקשתי לעבור לנורדומין וזה עוזר לי מאוד אני לוקחת אותו כבר חודש ויש לי סוף סוף שינה טובה.ראיתי באחד הפורומים שאתה ממליץ גם על מלטונין, האם כדאי לעבור אליו, משום ששמעתי שאפשר להתמכר לבורדומין. מה אתה אומר, אציין שבלי כדורים אני לא מצליחה לישון ואיני עייפה כלל. תודה

אריק שלום אני מניח שאתה מתכוון שאתה בן 50 (או 15). בכל מקרה- הפרעות שינה הן סימפטום וצריך לברר מדוע יש לך הפרעות שינה. השאלה אם לקחת בונדורמין או מלטונין אינה כל כך משמעותית. אם טיפול עוזר לך- תישאר איתו. הייתי מציע לך בכל מקרה לעשות בירור לגבי הבעיה וכן לברר לגבי טיפולים אחרים שיכולים אולי ל"תקן" את הבעיה- כמו נוירופידבק. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק