טיפול בחוסר יכולת להרדם

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

23/06/2016 | 14:19 | מאת: טל

לאחר שנים של לילות לבנים קיבלתי מרשם לMIRO 30 מפסיכיאטר. לאחר ברור ברשת נראה שהמטרה העיקרית של הכדור היא טיפול בדיכאון וחרדה. איני מרגיש דיכאוני אך אין ספק שהטראומה של לילות בלי שינה מביאה למצב חרדתי בכל הנוגע לנושא השינה. אני מחזיק את הכדורים בבית כבר תקופה אך חושש לנסותם. שאלותי הן: האם MIRO הוא טיפול מוצלח ויעיל בטיפול בבעיות שינה? האם עלי לנסות דרכי טיפול אחרות לפני טיפול תרופתי? האם זה בסדר להתחיל עם רבע כדור במקום חצי?

שלום רב מירו הוא אחד הכדורים היחידים שמשקם מבנה שינה ולא רק מרדים. חד משמעי שווה לנסות. אין בעיה לנסות גם רבע כדור. יש גם שיטות לא תרופתיות כגון נוירופידבק שיכולות מאוד לעזור בבעיות שינה. ניתן לקרוא על כך כאן: http://www.neuroclinic.co.il/במה-אנו-מטפלים/טיפול-בהפרעות-שינה-אינסומניה/ בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק