טיפול בנוירופדבק - בן 3 ASD

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

18/06/2016 | 09:42 | מאת: הילה

שלום רב, בני מאובחן ASD תפקוד בינוני גבוה כיום בן 3.3 , שמעתי על טיפול בנוירו פדבק, האם אתה מכיר / יכול לתת יותר פרטים? סיכויי הצלחה ? תופעות לוואי / חסרונות ובכללי האם מומלץ לנסות?

שלום רב אנחנו במרפאת נוירוקליניק מטפלים בילדים עם ASD מגיל 3. הרוב המוחלט של הילדים בגיל זה מגיבים באופן חיובי ומהיר מאוד לטיפול. עד כה לטיפול הייתה השפעה מהותית על מהלך ההתפתחות של הילדים הללו. לאור התגובות המהירות (בטווח של חודש רואים שיפור בסימפטומים ברורים של הילד) ולאור אחוזי התגובה (רובם המוחלט) ולאור הבטיחות של הטיפול קשה שלא להמליץ. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק