טיפול לילד בן שבע וחצי

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

21/03/2012 | 13:35 | מאת: מיכל

שלום רב בני אובחן כהיפראקטיבי ואימפולסיבי עם בעיות התנהגות. הקושי העיקרי שלנו הוא אלימות. מקבל כרגע נוילפטיל בטיפות שעד כה עזר בשילוב עיצוב התנהגות וכן טיפול פסיכולוגי שלא ממש קידם אותו. האם טיפול נוירופידבק יכול לעזור לו להגיע להתנהגות הרגועה שיש בעזרת הנוילפטיל?

שלום רב התשובה היא שנוירופידבק יכול לעזור במקרים כאלה. בין אם הבעיה היא בשל הפרעת הריכוז ובין בשל התפרצויות הזעם. כדי לדעת איך ניתן לעשות זאת יש לבצע בדיקה הקרויה QEEG. ניתן לקרוא עוד על הטיפול ב ADHD ועל הבדיקה באתר - http://www.neuroclinic.co.il בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק