טיפול בנוירופידבק בהפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

31/12/2011 | 09:22 | מאת: אבנר

שלום, האם קיים ניסיון בטיפול בהפרעת אישיות גבולית באמצעות נוירופידבק? הכוונה להורדת אימפולסיביות וסערת רגשות, ניטור עצמי וכיוב?. תודה

שלום רב עד היום פורסם רק מחקר אחד בנושא של טיפול בהפרעות אישיות באמצעות נוירופידבק. המחקר כלל 13 משתתפים ןלכן מוקדם מדי היום לענות על השאלה באופן מוחלט. במחקר השתתפו רק מטופלים עם הפרעת אישיות אנטיסוציאלית. עם זאת לסימפטומים השונים שיש בהפרעה כגון חוסר היציבות הרגשית, והנטיה לאימפולסיביות, הטיפול אפשרי כיוון שסימפטומים אלה ואחרים מגיבים לטיפול זה. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק