האם כדאי לעקור שיני בינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

22/02/2016 | 13:35 | מאת: תומר

ד"ר ירון ברנשטיין שלום, אני נער בן 18 ושיני הבינה שלי לטענת הרופאה לא הגיעו לצמיחה מלאה אך הן לא יצמחו יותר בפה. חלק מהשיניים מכוסות בחך ועלולות להיווצר דלקות עקב כך. נוסף על כך בחלק מהשיניים ישנם חורים. אין בעיה מבחינת קרבה לשיניים האחרות או קרבה לעצב. האם כדאי לעקור את שיני הבינה והאם ניתן לעשות זאת בהרדמה מלאה? תודה מראש.

שלום תומר, לצערי לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה וצילום מתאים מציע לך לקבל חוו"ד נוספת ממומחה לכירורגיה פה ולסת

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה