שיני בינה כלואות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

31/12/2014 | 23:17 | מאת: הדר

שלום, יש לי 3 שיני בינה כלואות. 1 למעלה ו-2 למטה שהן מאוד עמוקות ויושבות על העצב לטענת הרופא, שאמר לי שכך או כך במידה והוא ינתח הוא יוכל להסיר רק חלק עליון של השן ולא את כולה כמו כן הוא המליץ שכל עוד הן לא עושות בעיות/דלקת וכו.. אין טעם לעקור אותן!! שאלתי היא, האם זה לא מיותר להסתמך על כך שלא יעשו בעיות בעתיד ולהיפטר מהן כבר עכשיו? מפני שאמרו לי שלהוציא אותן בגיל מאוחר יותר זה הרבה יותר קשה. אשמח לתשובתך, תודה רבה!!

שלום הדר ותודה על פנייתך. כדי לקבל תשובה מוסמכת לפנייתך, עצתי אליך הינה לקבל חוו"ד נוספת מרופא שיניים שהינו מומחה לכירורגיה פה ולסת. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה