שלום דר ברנשטיין- סיכונים בסידציה עמוקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

21/12/2014 | 22:21 | מאת: הילה

מה הם הסיכונים בסידציה עמוקה בניתוח של עקירת 4 שיני בינה (2 כלואות.)האם ניתן להיחנק מהנוזלים או הדם במידה והאדם המורדם נושם לבד? מה השיקולים של הרופא שממליץ על סוג כזה של הרדמה ולא מקומית. שאלה נוספת האם זה אפשרי להתחיל את הטיפול בהרדמה מקומית ואם זה קשה מידי לבקש סידציה (האם יש סיכונים של יותר מידי סוגי הרדמה בדם) תןדה רבה ושבוע טוב

שלום הילה, הסיכונים לסיבוכים במהלך סדציה הינם בעיקר נשימתיים. יש לציין שיש לבצע סדציה עמוקה בנוכחות מרדים שמנטר את כל המדדים החיוניים ובכך מקטין את הסיכון למינימום.טיפול מעין זה בהחלט ניתן לבצע תחת הרדמה מקומית.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה