השתלת שניים בהרדמה כללית בבית חולים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

13/10/2011 | 09:46 | מאת: ירדן

שלום אני בת 61 מעונינת לקבל פרטים על טיפולים והשתלות בהרדמה כללית במסגרת מכבי האים אפשרי לעשות השתלת עצם וגם השתלת שניים בזמן אחד? מה משך ההרדמה? האים יש השתתפות של הקופה?יש לי את כל הביטוחים המשלמים תודה

שלום ירדן ותודה על פנייתך. ככלל ניתן לבצע את כלל טיפולי השיניים בהרדמה כללית כולל השתלות עצם וביצוע שתלים. משך ההרדמה תלוי כמובן בתוכנית הטיפול. במסגרת מכבידנט הטיפול מבוצע בבית חולים אסותא ברחוב הברזל 20, רמת החיל, ת"א. קיימת השתתפות של הביטוח המשלים של הקופה בהתאם לסוג הביטוח (מגן כסף/מגן זהב). בהצלחה.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה