סיטי אף אוזניים ראש צוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

02/09/2019 | 11:17 | מאת: מישהי

דר נכבדה, אודה לך מקרב לב על תשובת הפיענוח. האם זה דחוף ואיזה טיפול? האם איירפופר יכול לעזור אז אקנה במקרה הזה? האם הנזול יכול להיספג גם תוך חצי שנה ללא התערבות כירורגית שאני ממש לא מעוניינת. להלן הפיענוח: להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של: מערות פנים סיבת הפניה: סינוסיטיס? נוירינומה אקוסטית? ממצאים: מערות המצח מאווררות היטב. מערה ספנואידלית מאווררת היטב. תאי האטמואידים הקדמיים והאחוריים מאווררים היטב. קיימת סטייה של מחיצת האף לימין. מימין. OMC- עיבוי רירית פוליפואידי מקסילרי ימני עם חסימת ה קונכיות האף מעובות והודגמה היצרות אפית יותר מימין. מבנים גרמיים של עצמות הפנים תקינים. סיכום: סינוסיטיס מקסילרית ימנית. היצרות אפית. סטייה של מחיצת האף לימין. ------------------------------------------------------------------------------------- להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של: עצמות טמפורליות הסריקה בוצעה במנח אקסיאלי עם שחזור קורונלי וסגיטלי. סיבת הפניה: סינוסיטיס? נוירינומה אקוסטית? מימין: שמורים. SCUTUM - 1. מרכיבי האוזן החיצונית כולל תעלת השמע החיצונית וה שמורים. ADITUMAD ANTRUM - 2. מרכיבי האוזן התיכונה כולל עצמות השמע ו 3. מרכיבי האוזן הפנימית כולל תעלת השמע הפנימית שמורים. משמאל: מלאות בתאי המסטואיד. עיבוי רטרקטילי של התופית משמאל. מלאות נרחבת בחלל האוזן השמאלית התיכונה. אין לזהות הרס גרמי. סיכום: ללא פתולוגיה מימין. שינוים דלקתיים משמאל. ללא הרס עצם.

אין פה כל דחיפות מה שאת צריכה לעבור זה ניתוח אף לישור המחיצה והקטנת קונכיות תחתונות בכדי לאוורר אל הסינוסים והאוזן

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים