שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

03/06/2013 | 18:39 | מאת: אא

שלום חולה קשיש שמרותק לביתו ומתגורר בדירת קומות ללא מעלית בית של משרד השיכון האם אחות סיעודית יכולה לכתוב מכתב רפואי לבקשה מהם להעברה החלפה לבית קרקע? תודה

שלום. לשאלתך כל איש מקצוע בצוות רפואי- סיעודי המטפל בחולה רשאי להכין דו"ח סיעודי / רפואי על מצבו של החולה בבקשה /המלצה לשינוי מגוריו לקומת קרקע בשל תפקודו ומצבו הרפואי. בד"כ משרד השיכון מבקש מכתב רפואי עדכני המנמק מגבלות של המבקש, אליו מומלץ לצרף דו"ח של האחות או עובדת סוציאלית שמכירה את המטופל. בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב