מה קשיש באמת צריך

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

12/08/2012 | 00:57 | מאת: אריק

שלום אילנה. אבא שלי כבר בבית אבות סיעודי, אני רוצה לדעת איתך איך אני נישאר במעקב על מצבו.. אני יודע שהוא יחסית מדרדר..מה אני יכול לעשות בעיניין?

אריק שלום. הדרך היחידה לעקוב אחרי מצבו של האב במסגרת הסיעודית היא לבקר אצלו באופן קבוע ולהיות בקשר הדוק עם הצוות הסיעודי והרפואי במקום. הביקורים התכופים יאפשרו לך להיות ערני לשינויים שחלים במצבו, להתעדכן ולעתים למשוך תשומת הלב של הצוות להחמרה הדורשת פינוי למיון או אשפוז. כמו כן, זכותך לקבל עדכון לגבי מצב העור,שינויי תנוחה ופעולות הנעשות למניעת התפתחות פצעי לחץ, אופן ההזנה, שתייה וטיפול בהפרשות. תזכור שזכותך לדעת. לגבי מידע נוסף תוכל לפנות לעו"ס של המסגרת. שיהיה בהצלחה ובריאות לאביך.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב