סיעוד לאבי

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

10/04/2012 | 12:04 | מאת: אורי

שלום אבי אחרי שבץ שהותיר אותו ללא יכולת לזוז בצד אחד של הגוף, הוא זקוק לסיעוד אבל בקופ"ח מעבירים אותי מאחד לאחר ואני לא בטוחה מה עושים מפה

אורי שלום. קודם כל אני ממליצה לך לבדוק זכאות של אביך לשיקום מוסדי. מפנייתך לא ברור האם הוא מאושפז או שוהה בבית. במידה ואביך מאושפז ניתן לפנות באמצעות עו"ס המחלקה לבקרה של קופ"ח בבקשת שיקום. במידה ואביך בבית ניתן לבדוק זאת דרך רופא מטפל. לגבי סיוע סיעודי עליך להגיש טופס " בקשה לגמלת סיעוד" לסניף ביטוח לאומי לאחר חתימה של רופא מטפל. במקביל באפשרותך לפנות לאחת מחברות סיעוד באיזור המגורים לקבלת שרות מיידי- טרום סיעוד. במידה וישנו ביטוח סיעודי פרטי או דרך קופ"ח ניתן להפעילו לאחר קבלת אישור לגמלת סיעוד ממוסד לביטוח לאומי. בעניין עזרה סיעודית צמודה ניתן גם להסתייע בחברת סיעוד על פי בחירתכם. בהצלחה.

12/04/2012 | 15:17 | מאת: אורי

תודה רבה, הוא כרגע בבית ואנחנו מטפלים בו. האם ההליך הזה ארוך? מסורבל? שמעתי שלפעמים מקרים כאלו מגיעים לעו"ד

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב