בקשת ייעוץ בנושא ריפוי פצעי לחץ בדרגה 4

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

03/12/2011 | 17:03 | מאת: ענת

שלום, אמי בת ה- 86 מאושפזת כבר כחודשיים עם פצעי לחץ בדרגה 4. היא אינה סוכרתית, אך למרות זאת, טרם נצפה שיפור. היא מטופלת ב- Dermagran B. האם ישנם טיפולים נוספים / שונים ? תודה מראש, ענת

04/12/2011 | 08:58 | מאת: גליה בן ארי

שלום ענת, רצוי להתייעץ עם הצוות המטפל במוסד לגבי מצב הפצעים.אם הפצעים מזוהמים ונקרוטים יש לשקול הטרייה וטיפול בשטיפות ובגרנופלקס. רפואה שלמה!

28/09/2012 | 17:00 | מאת: אח מוסמך

שלום לך פצע לחץ דרגה 4 אינו מטופל בדרך כלל ע''י DERMAGRAN B אם פצע נקרוטי צריך לעשות הטרייה או לשים DERMAGAN GEL שעושה הטרייה ביולוגית, כן ניתן לשים את B בקצוות הפצע אך לא בפצע עצמו. תבקשי יעוץ חוזר של פלסטיקאי ואחות מתאמת פצע לחץ!!!

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב