תשישות, עייפות,סחרחורת,

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

03/10/2011 | 22:19 | מאת: נגה

אבא שלי בן 74 לאחרונה נפל כמה פעמים בשל סחרחורת אפילו היה במיון לפני כמה ימים נעשה ספירת דם בלבד -תקין צילום חזה-תקין. בשל בצקת ראות נרשם לו כדורים נרשם לו לעשות אקו לב ( הרופאה קבעה שלא צריך ) הוא בקושי הולך , עייף, חלש, מסוחרר. ( ובלי קשר יש לו בצקת בראות ) ופאת המשפ' אמרה שהוא הזדקן בבת אחת ולא ראתה צורך לשלוח אותו לבדיקות רפואיות מקיפות יותר, אני לא רגועה. אני דואגת שהסימפטומים נובעים אולי ממחלה כלשהי. אילו בדיקות דם מומלץ לדרוש שיעשה או מה אפשר לעשות ? תפקודי כליות?בלוטת תריס?כימיה? משהו שיכול אולי להסביר זאת

04/10/2011 | 08:15 | מאת: גליה בן ארי

שלום נגה, אני מבינה את דאגתך נוכח השינוי שחל במצבו של אביך. בנוגע לשאלותיך על המלצה להמשך טיפול רפואי, פני לפורום מתאים העוסק בשאלות מהסוג הזה. בכל מקרה ניתן לקבל סיוע בבית עבור אביך במידת הצורך, דרך הביטוח הלאומי. כל טוב.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב