אימי מוכרת כסיעודית יש לה מטפלת זה חודש

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

17/12/2017 | 15:18 | מאת: דבי

שאלתי האם לביטוח של כלל - מכבי אין על כלל להשתתף חוץ מביטוח לאומי בהוצאות המטפלת? אבי נפטר לאחרונה ואימי תלויה ביתרת הפנסיה שלו יקוצץ הפנסיה שלו אני מבינה ב-40-%....חוץ מהתשלום למטפלת יש הוצאות קבועות של הבית ,שהם מעבר הכנסותיה מה עושים? היא על הרגליים מכופפת לא רואה בעין אחת ולא שומעת טוב ויד אחת מעוותת תלויה בעזרה צמודה בת 87 על פי הקריטריונים של כלל דחו את בקשת התמיכה האם יש דרך לתמיכה ומאיפה?

דבי שלום רב, הקופה המבטחת משתתפת בהוצאות מטפלת / סידור סיעודי רק במידה ויש למטופל ביטוח סיעודי והוא עומד במבחן תלות מטעם חברת הביטוח . לפי דבריך אמך זקוקה לעזרה צמודה של הזולת. אם היא נדחתה , כדאי להגיש בקשה חוזרת לחברת ביטוח להפעלת פוליסת ביטוח סיעודי של קופ"ח. ממליצה לפני כן להצטייד בחוות דעת גריאטרית המתארת מידת תלוש של האם אותה להעביר לחברת הביטוח. בהצלחה! בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב