אישור בטוח לאומי לסיעוד

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

06/12/2017 | 10:48 | מאת: איתן פוגל

במידה ומגישים בקשה לבטוח לאומי להכרה סעודי מעל גיל 82 וכן ניתן אישור למלוא השעות. לכמה זמן טוב האישור על מנת להביא את הע5בד דרך הסוכנות? האם לאדם שנמצא בסכנת חיים 24/7 עקב מחלה מסכנת חיים צריך גם מבחן תלות? או שיש מצבים שהאישור הרופאי הכולל ומומחה מספיק? מתי עולה בקצבת סעוד לפי החוק החדש?

17/12/2017 | 15:25 | מאת: דבי

האישור טוב לשנה וניתן להארכה ...באים לביקור בית רואים המלצות עדכניות של רופאיו וקובעים . אם מביאים אותו הביתה יש טיפולי בית להפעיל דרך רופא משפחה חברת "צבר"

שלום רב, האשור של ביטוח לאומי לחוק סיעוד תקף לרוב כל עוד המטופל נשאר בבית. מבחן תלות נערך לכל מטופל עד גיל 90 ( ניתנת אפשרות לבני 90 לעבור בדיקה ע"י גריאטר מומחה במקום מבחן תלות). לא ידוע לי על חידוש של חוק סיעוד. בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב