פקטורים-דחוף..

דיון מתוך פורום  המופיליה

13/02/2014 | 21:49 | מאת: SARIEL

שלום.. מצאו לי פקטור 7 (CLOTTING FACTOR VII) נמוך מאוד-16 שצריך 66-143. ופקטור אחר (V.WILLEBRAND ANTIGEN) גם נמוך 33.1 שצריך 50-150. מה ההשפעה של הפקטורים האלה על לידות בעתיד? ועל היריון- יהיה לי סיכוי להפלות בעתיד?..

שלום רב מדובר בנממצאים שכדאי להתייחס אליהם לא בחיי היומיום אלא רק סביב מצבי סיכון עתידיים כגון ניתוחים , חבלות קשות ופעולות חוזרניות- אנא פני לייעוץ מפורט אצל המטולוג מומחה קרישה ולא בפורום. יש לציין כי הפלות לרוב קשורות לקרישיות יתר בדם ולא למחסור בפקטורי קרישה- שוב, להערכת הסיכונים פני להמטולוג

מנהלי פורום המופיליה