שלום פרופ קנת, שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  המופיליה

12/12/2022 | 07:37 | מאת: שמואל

שלום רציתי לדעת אם התוסף חומצת אמינו nac Acetyl l cysteien שהיא כנראה בעלת השפעה על כלי הדם, הרחבתם, היא גם מדללת דם ואם היא מסוכנת לנטילה לאדם בריא ללא מחלות דם או לחץ דם, או קרישת דם, והאם יכולה לגרום לדמם מוחי, או תופעות מסוכנות אחרות,אם כן מה המינון המומלץ וכמה מסוכן. הסיבה לשימוש היא ניתןלמצבי ריאה ברונכיטיס ווכו' במינון 600 מג, יש ג ם מופחת בטבלית כמו ראולין בבית מרקחת. תודה

31/12/2022 | 18:59 | מאת: שמואל

מאוד מכובד להשיב בנפניה לפורום מתאים במומחיות במידה וזה לא בתחום מומחיותך. לא? השאלה עד כדי כך מטופשת ולא קשורה לתחום הקרישה?

מנהלי פורום המופיליה