שטף דם פנימי בחלל הבטן

דיון מתוך פורום  המופיליה

11/11/2022 | 14:41 | מאת: מאיר

שלום פרופ קנת קראתי מאמר שלך בכמוני, לגבי שטף דם פנימי, שיכול שלא לתת סימנים. לפני יומיים וחצי נפלתי מסולם בגובה 1.70סמ, שחלקו נשבר בזמן שני עליו והתרסקתי איתו לרצפה, יותר לצד ימין .הנפילה הקשה על הגב וישבן. ואז ימינה יוצר.גם זעזוע בצוואר ובראש. מעבר לכאבים שיש בשרירים ובצלעות בעיקר התחתונות. שאלתי, אני מבקש לדעת מה ההדמיה שניתן לראות אם יש שטף דם בחלל הבטן. אני פחות חושש לעצמות והצלעות, אני חושש משטף פנימי בבטן. מה דרך האבחון הטובה ביותר לשטף גם בבטן לחא תסמינים. תודה רבה.

הדמיה לשטף דם בבטן: בדיקת אולטראסאונד או סיטי. ההפנייה צריכה להיות על ידי רופםא שחושד שאכן קיימת בעייה, זו לא בדיקת סקר לכל נפילה. בהצלחה, הרבה בריאות, ותיזהר מסולמות!

מנהלי פורום המופיליה