טיפולי שיניים לחולת חן וילברנד

דיון מתוך פורום  המופיליה

28/05/2022 | 12:32 | מאת: קרין

היי ד''ר אני חולת ון וילברנד ואני גרה בצפון. אני כל השנים הייתי מטופלת במרפאות תל השומר פה ולסת לצורך טיפולי שיניים רציתי לשאול אני צריכה לעבור סתימות בשיניים. יש אפשרות לעשות סתימות במרפאות שיניים שקרובה אליי כמו כללית סמייל כי אני לא מדברת על עקירה שבזה מדממים המון רק סתימות.

משאלתך לא ברור מה חומרת מחלת וון וילברנד. אם מחלה לא הקשה א]פרי בהחלט לטפל בקופה, אם מחלה קשה- תידרש הכנה מץתאימה ע"י תרכיזי קרישה אך ניתן גם במקרה זה לטפל בחוץ. מציעה לחפנות לרופא ההמטולוג המטפל שלך ולפתוח בשקה לביקור ( אם בשיבא- אפשרי גם טלפוני) כדי לקבל מענה מסודר והנחיות מתאימות לרופא השינים

מנהלי פורום המופיליה