מחסור בפקטור 8 במכבי

דיון מתוך פורום  המופיליה

22/03/2022 | 21:28 | מאת: סרגיי

שלום רב, אני חולה המופיליה A לא מזמן כהרגלי הזמנתי פקטור 8 בבית מרקחת של מכבי, התקשרו אליי והודיעו שהם קבלו רק כמות קטנה ממה שהזמנתי (אני מקבל 20,000 יחידות בחודש והם קבלו רק 5,000), הם התקשרו לחברה שממנה הם מזמינים את הפקטור ונאמר להם שכרגע יש מחסור ושאין צפי לפטירתו. מה אפשר לעשות במקרה זה? מדובר בפקטור 8 בשם Optivate

אפשר לקבל פקטור 8 אחר, שזמין בקופה. אנא שאל את הרוקח מה האפשרויות וצור קשר עם מרכז המופיליה (אפשרי לפנות במייל מרכז או טלפונית לרחל סיני או לדליה האחות) ותקבל הדרכה לגבי סוג הפקטור המתאים

מנהלי פורום המופיליה