חולת ון וילברנד ויש לי קריש דם בשפתיים

דיון מתוך פורום  המופיליה

13/02/2022 | 21:16 | מאת: קרין

שלום פרופסור יש לי ון וילברנד. יש לי קריש דם בשפתיים שהוא כבר יותר מעשור בשפתיים והוא לא נעלם. ויצאו לי פצעונים באזור של הקריש דם והתחיל לכאוב לי ובאזור יש לי גם דופק מהיר. ולפעמים אני מדממת משם. רציתי לדעת לאן אני יכולה לפנות והאם יש אפשרות להוציא את הכריש דם הזה למרות שהוא כבר הרבה שנים בשפתיים

לא ניתן לענות לשאלה זו בפורום. נדרשת בדיקה מול רופא מומחה בקרישת הדם אשר יראה את הממצא ויתייחס למצבך ולסוג וחומרת הפרעת הקרישה

מנהלי פורום המופיליה