וון וילברנד לנקודות חן

דיון מתוך פורום  המופיליה

28/09/2021 | 23:48 | מאת: קרין

שלום ד''ר יש לי וון וילברנד סוג 3 ויש לי 2 נקודות חן בגוף שרופא כירורג המליץ לי להוריד השאלה שלי אם זה לא מסוכן ואם אני יכולה להוריד אותם. יש לי עוד שאלה שלא קשורה לנושא, אני נשואה קרוב לחצי שנה ואני מעוניינת לעשות בדיקות גנטיות כי אני מעוניינת להכנס להריון ורציתי לדעת אם אני יכולה לעשות את הבדיקות האלו בכל מקום או שרצוי התל השומר. תודה

אנא לפנות לייעוץ במרכז ההמופיליה בשיבא- תוטכלי לקבל הסבר על בדיקה גנטית לצורך מניעת וון וילברנד ביילוד וכן על הסרת נקודות החן (לא לבצע ללא ייעוץ עם מומחי המופיליה והחלטה על מתן פקטור סביב הפרוצדורה!), קבעי בבקשה תור מול המזכירות

מנהלי פורום המופיליה