דיכאון

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

11/11/2012 | 19:33 | מאת: רות

שלום רב, אני בת 60 בדיכאון קשה קרוב לשנה .עבודתי היתה תמיד עם אנשים. כיום, אינני עובדת כבר כשנה ולא רואה עצמי עושה משהו. ובעיקר נמצאת בבית בלי רצון לעשות כלום! האם דיכאון מוכר בחברת הביטוח כאובדן לכושר עבודה וכתוצאה לקבל התשלום לפי הרשום בפוליסה כדי שיהיה לי ממה להתקיים.

רות איננו עוסקים ומתמצאים בנושאים של זכויות ביטוחיות וכד'. אני מניח שתוכלי למצוא פורום מתאים אחר לשאלות אילו. אני מקוה שאת זוכה לטיפול פסיכולוגי ו/או פסיכיאטרי מתאים לדכאונך. אין הכרח לסבול ממנו. עם טיפול מתאים בעייתך עשוייה להיפתר.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית