היפנוזה לגילוי העבר

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

09/11/2012 | 02:06 | מאת: פטרה

יש לי תחושה מאוד חזקה שבילדותי (גילאי 5-6) בן דודי ביצע בי מעשים מגונים, אני זוכרת פחד עמוק מגברים בילדות,אך אני לא יודעת האם זה נכון מכיוון שאני לא זוכרת דבר זו רק תחושה, אני משערת שהדחקתי את זה, האם אפשר לגלות זאת בהפנוזה? האם יש דרך אחרת להגיע לתת המודע שלי? תודה מראש!

פטרה אפשר "להגיע לתת מודע" גם ללא היפנוזה, היפנוזה עשויה לעשות זאת בדרך יותר ממוקדת ומהירה. יחד עם זאת יש לזכור שלא כל ה"שיחזורים" אכן נכונים ומדוייקים וחשוב מכך שהתהליך של נסיון לשחזר זכרונות מודחקים ייעשה במסגרת טיפול פסיכולוגי !

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית