פי שיטת ברט הלינגר

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

26/06/2012 | 16:24 | מאת: שלמה

ידוע לי שבישראל עיסוק בהיפנותרפיה מותר רק למומחים בעלי רשיון. התברר לי, שיש מטפלים על פי שיטת ברט הלינגר, שהיא היפנותרפיה לכל דבר (ועוד שנויה במחלוקת), פועלים באין מפריע, ויש כבר התמכרויות וכו'. שאלות: 1.האם שיטת ברט הלינגר נחשבת היפנותרפיה? 2.אם כן, למי מותר לעסוק בזה? 3.אם חייבים רשיון, מה עושים נגד מטפלים "פירטים"? בברכה שלמה

שלמה אני לא מכיר את שיטת ברט הלינגר (???). אני מניח שאם היא מתימרת לעסוק בהיפנותרפיה היא פועלת קרוב לודאי מחוץ לחוק . מן הראוי שתפנה בענין זה לועדה המייעצת ליישום חוק ההיפנוזה בראשותו של דר אלכס אביב, הקיימת במשרד הבריאות. תעדכן אותם והם כבר יידעו כיצד לפעול בענין.

06/07/2012 | 09:52 | מאת: שלמה

ד"ר נעמן, אם רצונך לבחות את שיטתו הרי הליבק http://en.wikipedia.org/wiki/Bert_Hellinger

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית