טינטון

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

27/03/2012 | 10:30 | מאת: גלעד

שלום ד"ר אני גלעד בן 25 מנסה לשקם את עצמי מתקופה ירודה של חרדת ולאחרונה חוויתי את הטינטון ומכך המוח מפרש את הרעשים שלי כאיום האם יש דרך לשחרר את מוחי מהרגשה אני לא יכול לחיות בצל החרדה כל חיי.

גלעד עצמת הטינטון ושכיחותו אכן עשויים להיות מושפעים ומוגברים עקב חרדות וכד?. ויחד עם זאת, עליך לעשות תחילה בירור רפואי, אצל רופא המשפחה שלך, כדי לדעת מה מקור הטינטון והאם יש דרכים רפואיות-ביולוגיות כדי להחליש אותו ואף לבטלו. במקביל, כדאי שתפנה לייעוץ/ טיפול אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול חרדות ובמיוחד גם בהיפנוזה. היפנוזה עשוייה בהחלט לעזור בטיפול בבעיותיך.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית