היפנוזה לכאבים ודיכאון

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

26/08/2011 | 20:26 | מאת: איש

שלום.אני עשיתי מספר טיפולים בהיפנוזה.הענין הוא שאני לא מבין מה ההבדל מביופידבק,נשימות נכונות ודמיון מודרך-שאת שלושתם ניסתי בעבר.ועקב בעיה כספית,מתלבט אם להמשיך בטיפולי ההיפנוזה. האם יש מעבר?כלומר-האם בגלל שעשיתי מספר מועט של טיפולים אני לא רואה גם שינוי וךא התקדמנו ל"היפנוזה" עצמה??

איש היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר !! אך גם היא אינה ? הוקוס פוקוס? ובמקרים רבים היא מחייבת למעלה ממספר פגישות בלבד. הטיפול יכול להיות קצר יותר אם תקפיד על הרבה תרגול ואימונים עצמיים. בתשתית ההרפייתית, יש מן המשותף בין היפנוזה וטכניקות הרפייתיות אחרות. ההבדל ביניהן מתבטא בין השאר בעומק ההרפייה המושגת בהיפנוזה , במיקוד גבוה של הקשב בהיפנוזה ובעיקר בשימוש המושכל בסוגסטיות (מסרים) שהן הליבה של העבודה ההיפנוטית .

05/09/2011 | 14:08 | מאת: איש

אבל עדין המטפל לא ממש עבד איתי על הטכניקות הללו,לא הגעתי להרפייה עמוקה,הסוגסטיות לא עזרו ומה הכוונה במיקוד הקשב?

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית