כאבים

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

17/08/2011 | 11:43 | מאת: טאלוש

היי, לפעמים אחרי מפגש טיפולי עם פסיכולוגית קלינית אני מרגישה בכאבים בידיים וברגלים עד שאני לא יכולה ללכת, ולפעמים זה מתמשך לכמה ימים עד שלא אוכל לישון, זה כואב מאוד וקשה מאוד ולפעמים אני מסרבתלספר או לדבר במפגש כי מפחדת שהכאבים יחזרו. הכאבים עולים כאשר מדברים על דברים קשים ולפעמים אני מרגשיה שיש צפיפות במפגש או אחרי בכי מהשיחות. אז מה אפשר לעשות עם זה????

טאלוש לדעתי את צריכה להעלות הענין בשיחותייך עם הפסיכולוגית, אצלה את בטיפול. יתכן והדברים עימם את מתמודדת עולים בעוצמה ואינטנסיביות רבה מידי בטיפול. אני משוכנע שאם תעלי הדברים בפניה היא כבר תדע כיצד לנווט הטיפול בצורה שתפחית מסבלך המיותר.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית