היפונזיה לילד

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

12/11/2016 | 21:43 | מאת: אנונימית

שלום רב, בני בן ה8 כיתה ג שוקל 54 קילו. למעשה בדיוק במשקל שלי. עברנו לא מעט מסגרות וכבר נואשנו. ההשמנה הדרסטית חדה בגלל חרדה , בגלל תאווה לפחמימות, ועוד תחושות של כישורים חברתים שמכניסות אותו למצבי מצוקה . נתקלתי ברשת בהיפונזה לילדים עם הרגלי אכילה רגשים וכו.... מה תוכל לספר לי על כך והאם יש מישהו מוכר בתחום שאפשר לגשת אליו. תודה

שבוע טוב, אנונימית היפנוזה היא כלי טיפולי, יעיל ביותר, למגוון רחב מאד של בעיות ומצוקות. כולל, שליטה בהרגלים, הפרעות אכילה וכד'. איננו מוסרים או ממליצים במסגרת הפורום, על מטפלים ספציפיים. תוכלי להיכנס לדף הבית של אתר "האגודה הישראלית להיפנוזה" (חפשי בגוגל) ושם תמצאי אלפון של מטפלים בהיפנוזה, כולל כאלה שמטפלים בילדים.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית