תיקון: שאלה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

14/09/2014 | 14:20 | מאת: אייל

שלום ד"ר מאיר, המקרה: מאפיינים של אדם במהלך היום: 1. האדם מחייך ושמח באופן ספונטני כמעט בכל היום. 2. הוא רגוע כמעט בכל מצב , כולל דברים שניתנים לו בפעם ראשונה: נסיעה למקום לא מוכר, כניסה למקום זר, דיבור מול כיתה או קהל וכו'. 3. האם רואה את העולם באופן היפנוטי - עולם יפה , מוקסם ומואר ובני אדם גם כן יפים ומוקסמים. 4. האדם במעין חלום במהלך יומו - כאשר הוא נמצא בסביבה של אנשים או לבד , הוא רואה את האנשים מסביבו כאילו הם בחלום. כאשר מדברים איתו , הוא חש שהם במעין חלום, הוא מדבר איתם , אך לא תמיד מצליח לשמוע מה הם אומרים, אבל הוא מבין אותם. 5. הוא מרגיש מעין שקט במוח ואנרגיה בחוץ. 6. הוא חש שיפור בעצמו- בעל חשיבה חיובית. 7. חלום נמצא אצלו הרבה ביום - הוא מרגיש במעין חלום. ממש כאשר הוא מסתכל על משהו , הוא ראואה בכך כמעין חלום. אנשים בחלום, עולם בחלום, אך האנשים המדברים איתו לא רואים זאת. הם סבורים כי האדם הזה הוא בעל חשיבה חיובית , מצחיק , אופטימי כי מחייך , רגוע ושמח באופן אוטומטי כמעט כבל מצב ורגע. על מה המאפיינים הנ"ל של האדם מצביעים? האם זה מצב של חלום מיוחד? האם זה מצב היפנוטי מיוחד חיובי? מה זה? מה זה? מצב תודעתי חיובי? אם כן , איזה מצב תודעה? מה זה ? זה נשמע כמו מצב של ניתוק, מעין דה-ריאליזציה?:אני מקווה שלא אז מה זה? תודה, אייל

אייל ראה תשובתי לך, לפנ כשתי שאלות, עת העלית שאלותיך, תחת השם "אדם".

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית