להתגבר על פרידה באמצעות היפנוזה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

28/09/2023 | 07:18 | מאת: רויטל

אני אחרי פרידה. אני ממש סובלת. כולם סביבי מנסים לעזור ולדבר איתי, אבל אני כבר במצב מסוכן וקשה. חשבתי אולי לעשות היפנוזה כדי להיתגבר עליו. ועל מה שעשה לי. האם זה יכול לעזור לי?

שלום רויטל, סליחה על העיכוב בתגובה. היא נבעה מתקלה לא צפויה. עניינית ובהנחה ששאלתך עדיין רלבנטית בהווה. להלן תשובתי > היפנוזה היא כלי פסיכולוגי טיפולי יעיל ביותר. היא לא תחליף לטיפול אלא חלק ממנו ויכולה להגיע לתוצאות ושיפור מהירים יותר יחסית. כך שבשורה התחתונה, אפשר לומר שהיפנוזה יכולה להועיל ולתרום משמעותית, גם לקשיים שאיתם את מתמודדת. אם יש לך שאלה נוספת בענין זה, או ענין אחר, תוכלי גם לטלפן לטלפון האישי שלי, במספר המצויין מטה. בברכה, ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומומחה להיפנוזה. 054-7549898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית