שחזור אירוע בהיפנוזה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

27/09/2023 | 01:43 | מאת: גיל

אחי נפגע באופן קשה בתאונת אוטובוס, אחד העדים זוכר את העד המרכזי וזוכר שמוכר לו אך אינו זוכר מיהו. האם נכון לפנות להיפנוזה כדי להתחקות אחרי העד המרכזי שיכול לסייע לנו מאוד ?

גיל, סליחה על העיכוב בתגובה. היא נבעה מתקלה לא צפויה. עניינית, אני מניח ששאלתך כבר אינה רלבנטית בהווה. אם יש לך שאלה נוספת בענין זה, או ענין אחר, תוכל גם לטלפן לטלפון האישי שלי במספר המצויין מטה. בברכה, ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומומחה להיפנוזה. 054-7549898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית