לימוד היפנוזה ככלי טיפולי

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

07/05/2023 | 23:02 | מאת: יחיאל

אני מאוד מתעניין בלימודי פסיכולוגיה והיפנוזה , איזה רמת פסיכולוג צריך להיות כדי ללמוד היפנוזה

שלומות לקבלת תשובה מחייבת ועדכנית, אני ממליץ שתפנה שאלתך לועד האגודה הישראלית להיפנוזה, או מישהו מטעמם. נא חפש כתובתם ב-גוגל. להערכתי האישית (בלבד !), יש להבדיל בין "ללמוד" היפנוזה, לבין לטפל בעזרת היפנוזה. מה גם שיש אפשרות ללמוד "היפנוזה עצמית", ללא כוונה ורישיון ליישם טכניקות היפנוטיות על אחרים, לפני וללא קשר לטיפול בהיפנוזה.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית