פחד קהל מזה שנים רבות

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

19/12/2022 | 00:33 | מאת: דוד

שלום רב, אני סובל מפחד קהל זה שנים רבות. האם טיפול בהיפנוזה יכול להיות יעיל? מהם סיכויי ההצלחה? ומהו אורך הטיפול הממוצע? תודה רבה!

שלום דוד טיפול בהיפנוזה אכן עשוי לסייע לך משמעותית בהתמודדות עם חרדת הקהל שלך. לעניין הסיכויים ומשך הטיפול, קשה מאד לתת תשובות מבוססות. הדבר תלוי במרכיבים מגוונים ושונים של הבעייתיות שלך, תכונות אישיותיות נוסםפות וכו'. בכל מקרה טיפול פסיכולוגי, עם או בלי היפנוזה אינו "חתונה קתולית". כך שאם לאחר מספר סביר של פגישות תחוש שאתה לא משתפר או מתקדם, כדאי יהיה שתתיעץ עם המטפל שלך, לגבי הערכתו לסיבות לכך כמו גם מה הערכתו לגבי ההמשך. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית