היפנוזה עבור נטייה מינית

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

14/12/2022 | 14:51 | מאת: שני

שלום ד"ר , אני לסבית שחיה עם גבר . כמובן שקשה לו וגם לי , נורא. אני מניחה שהמשיכה לנשים בעיקבות חוסר אמהות בילדות ( חוסר בקשר רגשי שמעורב ברצון למין ) האם טיפול בהיפנוזה יכול לעזור לגרום לי להמשך מינית לגבר? ולהרגיש בנח בנוכחותו? תודה מראש,

שלום, שני ראשית, סליחה על העיכוב בתגובתי. בתגובה לשאלתך החשובה (!) : ככלל וכידוע, ההסתברות לשינוי העדפה מינית מלאה, עם או בלי הכלי הטיפולי "היפנוזה" זעומה ביותר. יחד עם זאת, במקרים נדירים או חריגים במיוחד, לא הייתי שולל באופן מוחלט האפשרות להסתייע בהליך של טיפול פסיכולוגי, הכולל גם הסתייעות בהיפנוזה, לבירור מעמיק יותר של התפתחות ההעדפה, עוצמתה ונסיבות ייחודיות במידה והן קיימות כדי "להשפיע" על ביטוייה של ההעדפה המינית. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

02/01/2023 | 09:26 | מאת: שני

תודה רבה . אנסה דרך טיפול אולי יהיה לי בשורה ללסביות רבות אמן

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית