שפיכה מהירה לגבר צעיר

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

03/11/2022 | 00:12 | מאת: חשוב לי לדעת

אני גבר כבן 30 נשוי שסובל משפיכה מהירה ורציתי לדעת האם זה ניתן לטיפול בהיפנוט? (ולא רק קצת לעזור...) גם כטיפול יחידני ללא טיפולים אחרים? מה משך הטיפול הממוצע? וכמה מפגשים? תודה רבה

שלום, כפי שנכתב והודגש מספר פעמים, "היפנוזה" היא כלי טיפולי יעיל ביותר, לגבי מגוון רחב ביותר של קשיים ומצוקות נפשיות ואחרות. זה נכון, גם ובמיוחד, לגבי הבעיה המתוארת על ידך. ועדיין, היפנוזה היא לא חלופה לטיפול, אלא חלק (לפעמים מרכזי), בטיפול. היפנוזה יכולה לקצר תהליך טיפולי, אך אין לה מתכונת ידועה ומוכתבת של לוח זמנים. לכן גם לא ניתן להעריך מראש מישכו של הטיפול בבעייתך. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית