סובל כ 30 שנה בהתמודדות

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

12/10/2022 | 18:09 | מאת: אייל

שלום דר !! ככל הנראה סובל מפוסט טראומה או בעצם סובל מטראומה חזקה שחבר פגע בי מילולית וקילל אותי על מה שראה שעשיתי .. עברו כ 4 שנים עד שלקחו אותי לטיפול אציין שהייתי נער חרדי ולא ידעתי למי ומה עליי לעשות ולמי לפנות הכאבים בלב היו כואבים וקשים ויש לי פליישבקים לעיתים . כמובן שכבר מגיל 19 אושפזתי והחתחלתי ליטול תרופות עד היום מזה קרוב מאוד ל 30 שנה ואני מאוד רוצה לשפר את ההרגשה . אישפוז אחרון לפני כשנה עם המון נסיונות של הרופא מזה מייד לאחר האישפוז לסייע לי והוא טוען שאני מאוזן כך גם אומר לי המטפל שבקשר איתו גם קרוב לשנה . מה הדר חושב על הסיפור שלי ? תודה מראש על התגובה

שלום, אייל מצער לשמוע ולקרוא על סיבלך. לצערי, כפי שאתה ודאי מבין, זו עלולה להיות רשלנות מקצועית של ממש להביע דעה מקצועית בעניינך, מבלי להכיר אותך, ואת הרקע שלך באופן מלא ומפורט. אם אמנם יש לך ספקות לגבי הטיפולים שאתה מקבל, זכותך לפנות לבדיקה וקבלת חוות דעת מגורם מקצועי מתאים כמו פסיכולוג או פסיכיאטר שיבדוק את עניינך ואותך, בצורה מעמיקה, אישית ויסודית. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית