היפנוזה/ השפעה על אנשים

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

20/09/2022 | 21:11 | מאת: אורן

שלום. אני לא יודע אך להסביר את זה... אבל קורה לי הרבה פעמים שאני ניגש לאדם באקראי (קופאית בסופר, פקיד/ה בבנק, נהג/ת אוטובוס וכו') כאשר אני חושב ומתרכז במשהו, אותו אדם מתחיל את השיחה איתי על אותו הדבר שחשבתי עליו. (עבודה, ילדים, אפילו סקס) . דוגמא... עמדתי בתור לבנקט וחשבתי לעצמי שהנעל החדשה שקניתי לוחצת לי על הרגל. הבחורה שלפני סיימה עם הבנקט ושאלה אותי... " האם אתה יודע איפה יש חנות נעליים בסביבה?". זה נשמע מוזר אבל זה קורה לי די הרבה. קשה לי לספר למישהו כי אני לא יודע אם הם יבנו... תוכל לתת לי רמז מה זה? או שזה מה שאני אומר לעצמי תמיד... "צירוף מקרים". תודה

שלום, אורן זה אכן נשמע לי יותר כ"צירוף מקרים". אם זה יטריד אותך, מעשית או תחושתית, כדאי להתיעץ עם פסיכולוג מתאים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

19/10/2022 | 16:18 | מאת: אורן

פסיכולוג מתאים למה? חרדות? תת מודע? לאיזה פסיכולוג לפנות?

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית