שאלה בנושא היפנוזה .

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

03/01/2022 | 12:29 | מאת: דין

שלום האם הגלגל הזה כמו שיש בסרטים שמסתובב הוא באמת היפנוזה ואם ראיתי דבר כזה האם באמת עלול לקרות לי משהו או שעברתי היפנוזה

שלום, דין הגלגל אינו היפנוזה. אלא כמו הרבה גירויים ויזואליים או שמיעתיים אחרים, יכול לשמש כאמצעי לכניסה למצב המאופיין כמצב היפנוטי. כללית, כל אחד מאיתנו נמצא מספר פעמים ביום במעין "מצב היפנוטי", של הרפיה עמוקה ומיקוד הקשב. תוכל לקרוא ביתר הרחבה באתר שלי (חפש בגוגל > ד"ר מאיר נעמן). ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית