טיפול מומלץ במיסופוניה והאם היפנוזה עלולה לגרום נזק?

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

21/07/2021 | 03:59 | מאת: אולי מיסופונית

שלום רב, ד"ר יקר, ראשית, אני רוצה לציין שקראתי בפורום תשובות רבות שלך, ואתה ממש מקסים ועוזר! שנית, רציתי לדעת האם היפנוזה מסוכנת? בנוסף, האם היא עשויה לעזור נגד מיזופוניה לטעמך? והאם עלולה להזיק או לפגוע ברגישות ושימת לב לפרטים? אציין שאני בת 28 ואני לא לגמרי בטוחה שאני מיזופונית, כי "למדתי" את השנאה לקולות מאימא שלי, אבל זה נורא החמיר עם השנים ועוד ועוד צלילים הצטרפו לשנאה שלי. תודה מראש,

למיזופונית (אולי ?!), שלום ראשית, תודה על המחמאה והפירגון. עניינית, היפנוזה היא אחד הכלים הטיפוליים היעילים והמטיבים ביותר. אין כל סכנה בטיפול בהיפנוזה, כל עוד זה נעשה על ידי בעל מקצוע (פסיכולוג, רופא או רופא שיניים) שהינו גם בעל רישיון מתאים ממשרד הבריאות, לטפל בהיפנוזה. להערכתי ומיטב ניסיוני, היפנוזה עשויה בהחלט להיות כלי מתאים ואף מומלץ לסיוע וטיפול במיזופוניה, לסוגיה השונים. ד"ר מאיר נעמן -פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה >054-754-9898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית