שמעתי סרטון אורגזמה היפנוטית במטרה להירגע

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

24/01/2021 | 01:55 | מאת: חדשה באתר

שלום שמעתי סרטון של כ40 דקות של אורגזמה היפנוטית קמתי בלילה עם רעידות בכל הגוף ודופק מהיר מפחיד אותי אולי עשיתי נזק מה ניתן לעשות כדי שלא יהיו ההשפעות והאם יהיה לי נזק פסיכולוגי?

שבוע טוב, סליחה, אך ראיתי שאלתך רק היום משום מה. גם לא מוכר לי הסרטון שעליו את מדברת. בכל מקרה, אני מקוה ומשער שההשפעה שהיתה לסרטון עלייך, חלפה מזה זמן. אם יש לך שאלות נוספות בעניין, את מוזמנת לשוב ולכתוב לפורום. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-7549898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית