היפנוזה עצמית

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

06/08/2014 | 10:29 | מאת: child12

שלום ד"ר מאיר, האם אני יכול להתשתמש באוטוסוגסטיה הבא - סימן של אגרוף יד ימין? סימן זה ישמש אותי לחיזוק ביטחון עצמי. כאשר ארגיש שאצטרך חיזוק ביטחון עצמי במקרים מסוימים,אז אשתמש בסימן האגרוף. האם זה עשוי לעזור לחיזוק הביטחון העצמי שלי? תודה,

child12 הסימן שציינת (אגרוף יד ימין), כמו כל סימן פשוט אפשרי אחר, עשוי בהחלט להיות "עוגן" (גירוי מותנה ומתנה) לסוגסטיה (השפעה, מסר)כלשהי, כולל לחיזוק הבטחון העצמי. אלא שעליך לזכור שהצלחת תהליך מעין זה מותנית בתרגול רב ואינטנסיבי.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית