כאב ראש - מתבגרת בת 16 וחצי

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

23/10/2019 | 18:09 | מאת: נולי

נערה בת 16 וחצי עם כאבי ראש, לאחר שנשללו מגוון גורמים פיזיולוגיים. האם טיפול בהיפנוזה יכול לסייע?מה סדר גודללהערכתך פחות או יותר של טיפול כזה? מספר מפגשים? חודשים ארוכים? תודה, נולי.

נולי היפנוזה היא טכניקה וכלי טיפולי יעיל ביותר, למגוון רחב של קשיים ומצוקות, ובעיקר להפחתה והקלה מכאבים. ללא היכרות מקצועית מעמיקה איתך ועם קשייך, לא ניתן להעריך את משך הטיפול הנדרש. השאיפה והמציאות מלמדים שמדובר בטיפולים קצרים יחסית.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית