מתקשה לצאת בבוקר מהמ יטה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

28/05/2019 | 21:56 | מאת: אייל

שלום דר !! אני מוכר כאן בפורום ולעיתים אני כותב כך שאתם מכירים אותי . אני ממש יקצר ויגיע לעצם ושורש העניין . נוטל לפונקס משנת 2011 כמות של 550 מ"ג . מזה מספר חודשים אני ממש ופשוט לא מצליח לצאת מהמיטה בבוקר . לא עוזר לי שמעירים אותי אני ישן ממש ממש חזק וחוסר כוחות וחשק לצאת מהמיטה . אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות אשמח לקבל כל רעיון זה או אחר מהד"ר ומהגולשים . תודה רבה לילה טוב שוב אציין שניסיתי כל מיני טכניקות או להפחית מינון אבל אני מרגיש עם זה פחות בטוב . יש לי שאלה !! יש רופא שהוא מומחה ללפונקס ?? תודה

אייל מצער לשמוע על מצוקתך, אבל נראה לי ששאלתך לא הופנתה לפורום המתאים. אני והפורום הנוכחי לא עוסקים בתרופות (כימיות). אם התכוונת לשאול לגבי הסתייעות אפשרית בהיפנוזה, נראה לי שתחילה עליך לברר את העניין עם הרופא המטפל בך ואשר נותן לך את המרשם לתרופה שאתה נוטל.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית