שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

19/12/2018 | 10:19 | מאת: בר

היי, אני כבר כמה שנים שתקועה עם מבט בוהה כשאני מדברת עם אנשים. זה לא נעים לי ולא נעים לאדם שאני מדבת איתו. לא מצליחה להשתחרר מזה. האם זה פתיר דרך היפנוזה

בר השאלה לא מוזרה, אם כי התופעה כפי שהיא מתוארת על ידך, די נדירה. האם עברת בירור נוירולוגי, או בירור פסיכולוגי ? בכל מקרה, בכפוף לקביעה שהיפנוזה היא כלי טיפולי-פסיכולוגי ולא תחליף לטיפול, סביר בעיניי שאפשר יהיה להסתייע בה בטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג שהינו גם בעל רישיון לעסוק בהיפנוזה. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית